Admissions

Si estan interessats a portar el seu fill/a a l’escola, poden sol·licitar una primera entrevista. Ens poden trucar per telèfon o poden omplir el formulari que trobaran a continuació.

En aquesta primera entrevista, la Direcció del centre els informarà del caràcter propi i del projecte educatiu de la nostra escola i de tots aquells aspectes que siguin del seu interès i, si ho desitgen, podran conèixer les nostres instal·lacions.

Com escola els mantindrem informats dels passos que hauran de seguir, del calendari oficial de matriculació i de la documentació que hauran de portar.

Descarregar documentació

Preinscripció i matrícula

Per obtenir plaça en els ensenyament concertats de la nostra escola (E. Infantil, E. Primària i ESO) cal seguir el procés de Preinscripció:

  1. Entrevista informativa amb l’escola per tal de conèixer el nostre projecte educatiu, els ensenyaments que impartim i les places de què disposem.
  2. Completar i lliurar al centre la sol·licitud de preinscripció i la documentació dins el termini establert. Cada any el Departament publica la resolució que regula el procés de preinscripció, on s'estableixen les dates i els terminis que són específics per a cada ensenyament.
  3. Les sol·licituds rebudes són baremades en funció dels criteris establerts pel Departament per tal d’establir l’ordre de prioritat en cas de rebre més sol·lictuds que places.
  4. Confirmar l’acceptació de la plaça obtinguda fent la corresponent matrícula i signar la carta de compromís educatiu escola/família.

Per obtenir plaça en els ensenyaments privats de la nostra escola (E. Maternal i Batxillerats) cal seguir el següent procediment:

  1. Reunió informativa amb l’escola per tal de conèixer el nostre projecte educatiu, els ensenyaments que impartim i les places de què disposem.
  2. Entrevista amb els candidats.
  3. Matrícula i lliurament de la documentació sol·licitada.
  4. Carta de compromís educatiu.
En aquests nivells es pot realitzar una reserva de plaça en qualsevol moment del curs escolar.

Sol·licitud d'entrevista informativa

El formulario se ha enviado correctamente.
Nom i cognoms:*
Telèfon fix:*
Telèfon mòbil:*
Correu electrònic:*
Nivell del qual es sol·licita informació:
E.Maternal  E.Infantil  E.Primària  ESO  Batxillerats
Observacions: