Antics alumnes

Un camí, una vida!

1967 – 2017: Un camí recorregut ple de reptes, d’il·lusió, d’experiències i constant creixement que va néixer de la voluntat i la inquietud de la mestra i pedagoga Ma Pilar Martínez Pubill, qui es va proposar la fundació d’una escola amb una pedagogia activa i innovadora.

Avui seguim amb la convicció de mantenir aquest model d’escola activa, i els nostres equips de mestres i professors que, amb la seva mestria l’han prestigiada, en conserven els valors originals i alhora la fan estar en constant evolució segons les necessitats socials, culturals i tecnològiques actuals.

50 anys ens han proporcionat molta saviesa, coneixement i experiència, però especialment ens han permès educar més de 2500 alumnes, conjuntament amb les seves famílies, i crear una xarxa de coneixences i amistats que fonamenten la nostra comunitat educativa, cada any més extensa.

Volem felicitar a tots els alumnes, professors, famílies i personal no docent que han recolzat el nostre projecte escolar i han fet possible aquesta realitat que avui és l’Escola Betlem.

Retroba't amb nosaltres el proper 19 d'abril de 2020 a la festa del llibre de l'escola